Bolt

Bolt

Üdvözlet a tokaji finomságok birodalmában! Kóstold meg a Tokaji borvidéket prémium borainkon és kézműves termékeinken keresztül! A gyümölcsök zamata, a világhírű borok íze és a helyi alapanyagok felhasználásával készült, kiváló magyar termékek teszik igazán színessé kínálatunkat.

Speciális szállítást igénylő termékeinkre vonatkozó rendelési feltételek: Ezek a termékek (Tokaj Vicinitas Mangalica hentesáru, Mádi Sajt, kenyér) speciális szállítást igényelnek. A vasárnap éjfélig beérkező megrendeléseket következő héten szerdán tudjuk szállítani. A szállítási költség 2500 Ft, 28.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes. Ezeket a termékeket kizárólag a település listán jelölt településekre tudjuk szállítani.

Egyéb termékek rendelése esetén a szállítás az ország egész területére megoldott. A települési listán nem szereplő településekre a szállítást a TNT csomagküldő szolgálat végzi. Minimum rendelési értékhatár 6.990Ft, szállítási költség 2500 Ft, 28.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes.

A kiszállítási település lista folyamatosan bővül, így ha nem találod a saját településedet, érdemes visszatérni egy későbbi időpontban!

Listán kívüli településre rendelek!
CAPTCHA image
Arnót
Aszód
Biatorbágy
Budakeszi
Budaörs
Budapest
Diósd
Dunaharaszti
Dunakeszi
Eger
Érd
Felsőzsolca
Fót
Gödöllő
Gyöngyös
Hatvan
Mezőkövesd
Miskolc
Mogyoród
Nagykovácsi
Pécel
Sárospatak
Sátoraljaújhely
Solymár
Szerencs
Szigethalom
Szigetszentmiklós
Telki
Üröm
Veresegyház
0

FEL