Csicsörke Terasz – Kulináris oázis Hegyalján
0

Bodrogkeresztúr szívében nagy adag szeretettel és házi finomságokkal várja a Kovács család az ideérkezőket. A hangulatos teraszon megkóstolhatjuk a kézműves szörpöket és saját termékeikből készült desszerteket is.

Kovács Gyula, kistermelő és felesége, Andi, a Csicsörke alapítói, 2012 óta foglalkoznak kézműves termékek készítésével: gyógynövényes szirupok, lekvárok, szörpök, chutneyk, adalék és tartósítószer mentes termékek, melyek rendkívül népszerűek a környéken. Igazi különlegesség, hogy nem gépsor, hanem kétkezi munka gyümölcsei a termékek, a készítés folyamatában a család apraja – nagyja részt vesz, saját kertjükben termesztik a különféle gyümölcsöket és gyógynövényeket, kizárólag ezeket dolgozzák fel.

Céljuk az, hogy megőrizzék a gyümölcs eredeti ízét, vitamin tartalmát. Szezonális termékeket készítenek, mindig vannak újdonságok, a paletta rendkívül sokszínű, és minden évszakban változik.

A terasz jóhangulatú, árnyas, a citromfával és a sok-sok virággal igazi oázis Hegyalja közepén.

Egy hideg szörp vagy egy jó kávé mellett itt élvezhetjük a helyi finomságokat, melyet a tulajdonos, Kovács Gyula chef készít helyi alapanyagokból. Érdemes előre bejelentkezni! A helyszínen vásárlásra is van lehetőség, ha pedig otthonunkban szeretnénk élvezni a Csicsörke finomságait, megrendelhetjük a tokajimylove.hu felületen.

Elérhetőség:
Csicsörke Terasz – Bodrogkeresztúr. Kossuth út 114.

+36 30 275 1041

0

FEL